Ansatte

Barnehagens ledelse

Christine Haver Dokka

Stilling: Daglig leder
63 86 81 63
vardefjellet.bhg@norlandia.com

Christine er utdannet førskolelærer og har videreutdanning i spesial pedagogikk og digitale lære og hjelpemidler.

Dovregubben

Desiree Røsholt

Stilling: Pedagogisk leder
483 25 594
vardefjellet.dovregubben@norlandia.com

Desiree er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder på vår avdeling for 4 åringer. Leken legger grunnlaget for læring og utvikling, og sammen med barna skaper Desiree en barnehagehverdag fylt med agiske øyeblikk.

June Haugen

Stilling: Vikar

June er opptatt at lek og fysisk aktivitet, og synes det er spennende å være sammen med barna i aktiviteter der de får være i bevegelse, leke og oppleve sosial samhandling. Hun er selv en aktiv idrettskvinne som har vært med i NM i skyting.

Silje Kvale

Stilling: Fagarbeider

Silje er utdannet barne- og ungdomsarbeider og hun har jobbet i barnehagen vår siden 2008.

Pål B. Nicolaysen

Stilling: Fagarbeider

Pål er utdannet barne og ungdomsarbeider og har jobbet i barnehagen vår siden 2013

Førskolegruppen Nattergalen

Hanne Moland

Stilling: Pedagogisk leder
483 25 619
vardefjellet.nattergalen@norlandia.com

Hanne er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder på vår førskoleavdeling; Nattergalen. Hanne vil at alle barn skal se på seg selv som kreative, innovative og skapende individer. Hun er opptatt av at barnas kunnskapstørst og forskertrang skal styrkes og barna opplever at undring og forundring har en selvfølgelig plass i hverdagen.

Nasrin Alfaili

Stilling: Vikar

Nasrin har jobbet her i Vardefjellet både gjennom vikarbyrå og som vår faste ringevikar. Nasrin jobber som ekstraressurs på Førskolegruppen..

Veronica Høieggen

Stilling: Assistent

Veronica er opptatt av at i barnehagen skal alle barn kunne erfare å være betydningsfulle for fellesskapet og å være i positivt samspill med barn og voksne. Hennes formidlingsevne er med på å skape magiske øyeblikk som gjør at barna opplever både spenning og glede ved høytlesning og fortellinger. Veronica er også verneombud i barnehagen.

Kvitebjørn

Anne Lill Tollefsen Johansen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Anne Lill er utdannet barne- og ungdomsarbeider og er spesielt opptatt av å skape et variert språkmiljø der barna opplever glede og mestring. Hun er fantastisk flink til å skape magisk stemning i samlingsstund og hun er en kreativ eventyrforteller.

Bjørg Mehli

Stilling: Assistent

Bjørg har en fantastisk humør, et strålende smil og en varme som barn og foreldre setter enormt pris på. For Bjørg er det viktigst med omsorg, og trygghet. Bjørg ser på det som et privilegium å kunne tilbringe dagene sine sammen med våre fantastiske barn, og vi ser på det som et privilegium å få være sammen med henne. Bjørg jobber som vikar for Rita.

Kristin Bolle

Stilling: Pedagogisk leder
483 25 568
vardefjellet.kvitebjorn@norlandia.com

Kristin er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder på Kvitebjørn. Kristin tar utgangspunkt i øyeblikkets forutsetninger, barnets interesser og behov for å så forme sine pedagogiske planer. Kristin er opptatt av at barna skal få oppleve et mangfoldig og spennende læringsmiljø der leken er i fokus, Høsten 2018 begynner hun på videreutdanning innen spesialpedagogikk.

Soria Moria

Ann Christin Aanerud

Stilling: Fagarbeider

Ann Christin er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har i en årrekke jobbet som pedagogisk leder på dispensasjon fra utdanningskravet.

Kine Nicolaysen

Stilling: Fagarbeider

Kine er utdannet barne- og ungdomsarbeider og er en av våre faste vikarer. Fra august 2018 jobber Kine 30 % på Soria Moria.

Laila Krusedokken Ahlgren

Stilling: Pedagogisk leder
483 25 589
vardefjellet.soriamoria@norlandia.com

Laila er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder. Laila gir barna varierte og positive erfaringer med å bruke språket som kommunikasjonsmiddel og skaper et rikt og mangfoldig språkmiljø hvor barna er aktive deltagere.

Silje Jonsson

Stilling: Assistent

Silje har jobbet i Vardefjellet barnehage siden 2010, og har erfaring fra bolig som personlig assistent for voksne og barn med ulike funksjonshemninger.

Tommeliten

Elena Radoslavova

Stilling: Pedagogisk leder

Elena har sin utdanning fra Bulgaria, og har mange års erfaring som førskolelærer i barnehage. Det er viktig for Elena at barna blir tatt på alvor i hverdagslivet; at de blir sett og hørt, og at deres meninger blir vektlagt. For at et barn skal kunne ta til seg ny kunnskap, utforske, undre seg og tenke kreativt, så er det en forutsetning at barnet opplever å være trygt og Elena jobber hver dag for at barna opplever omsorg og trygghet. Elena har videreutdanning fra Norge innen småbarnspedagogikk og barnehagepedagogikk.

Tonje Øyfoss Wiik

Stilling: Barnehagelærer

Tonje er utdannet barnehagelærer og har jobbet i barnehagen vår siden 2014.

Lone Ingvaldsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider
loneingvaldsen@yahoo.no

Lone er utdannet sykepleier og fagarbeider. Hun har jobbet i Vardefjellet barnehage siden høsten 2011.

Tusseladden

Marita Dahl

Stilling: Pedagogisk leder
483 25 521
vardefjellet.tusseladden@norlandia.com

Marita er utdannet barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder på en av våre tre småbarnsavdelinger. For Marita er vennskap og omsorg spesielt viktig, og hun sikrer at barna får gode muligheter til å utfolde og utvikle seg sammen med andre mennesker i trygge omgivelser.

Karoline Rognlien

Stilling: Barnehagelærer

Monica Kristiansen

Stilling: Fagarbeider

Monica har jobbet i Vardefjellet bhg siden oppstart i 2008. Hun er utdannet barne -og ungdomsarbeider.

Veslefrikk

Cathrine Bielig Klarholm Riiber

Stilling: Assistent

Cathrine er fast vikar i barnehage vår, og har jobber hos oss siden 2015.

Ingvild Mortensen

Stilling: Pedagogisk leder

Ingvild er utdannet barnehagelærer og har videreutdanning innen veiledning og coaching.

Iselin Jakobsen

Stilling: Fagarbeider

Iselin er utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Jorunn Stensmo

Stilling: Fagarbeider

Jorunn er utdannet sykepleier og har i flere år jobbet som støttepedagog her i barnehagen. Høsten 2018 begynner Jorunn på barnehagelærerutdanningen på OsloMet.

Andre ansatte

Shaheen Akhtar

Stilling: Vikar

Shaheen er en av våre faste vikarer og har mange års erfaring med barn både som morsmålsasistent og som assistent i barnehage.

Luminita Carlan

Stilling: Vikar

Lumi har et hjerte av gull og er elsket av barna i barnehagen vår. Hun har en fantastisk ro som vi alle setter stor pris på og for Lumi er alltid barnets beste i fokus.

Maria Niktitina

Stilling: Vikar

Maria møter alle barn med en åpenhet, interesse og varme. Hun er en meget kunnskapsrik dame som skaper et inkluderende fellesskap hvor barna får oppleve et stimulerende og trygt leke- og læringsmiljø.

Elisabeth Dalen

Stilling: Kjøkkenassistent

Elisabeth lager smakfull mat og bidrar til at alle våre barn får oppleve matglede og matkultur med hovedfokus på sunn, ernæringsrik og kortreist mat.

Lene Baardsen

Stilling: Kjøkkenassistent

Lene er kreativ, engasjert og sørger for at alle barn får oppleve en barnehagehverdag som inneholder varierte opplevelser, erfaringer, utfordringer og mestringsopplevelser. Lene er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har lang erfaring fra arbeid i barnehage både som kokk og fagarbeider.