Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

Namaste og velkommen til årets høstutstilling torsdag 29.10.15!

Alle foreldre ønskes velkommen til vår årlige høstutstilling med salg av grønnsakssuppe og barnas kunstverk til inntekt for FORUT.

Vi er i oktober, CARE måneden og vi lærer at vi skal bry oss om hverandre, men også om de vi ikke kjenner.

I Makaitar har vi møtt Biswas(4) og Nischal (5). Nede i dalen bor Puspa (6).

Vi har brukt hele oktober måned til å dra til Himalaya og lete etter Yeti. Vi har møtt flere nye venner og apekatten Monki, og vi har sett hvordan barna har det etter jordskjelvet som skjedde i april/mai. Den gangen solgte vi boller og vafler til inntekt for de jordskjelvrammede.

Vi avslutter vår CARE måned og FORUT aksjon med storslagen høstutstilling hvor bidragene går til FORUTs barneaksjon som fokuserer på fremtidshåpet som ligger i prosjekter som Balika Peace home og andre hjelpe- og omsorgstiltak.